Kuka olen?

Olen lähes koko ikäni Laajalahdessa asunut juristi ja olen osallistunut yhteisten asioiden hoitoon jokaisessa elämänvaiheessani täällä Espoossa. Lasteni ollessa pieniä toimin päiväkodin ja koulun johtokunnassa. Olen toiminut yli 25 vuotta aktiivisesti Laajalahti ry:n johtokunnassa.

Asun lapsuudenkodissani vanhassa rintamiestalossa ja hoidan parhaani mukaan sen isoa pihaa. Vanhempani asuvat lähistöllä ja tällä hetkellä minua eniten huolestuttaa ikääntyvien espoolaisten asema. Vanhempieni hoidon myötä kotihoidon toiminta ja sen vaihtoehtona ambulanssireissut Jorviin ovat tulleet turhankin tutuiksi; olen alkanut miettiä mikä olisi tälle kaikelle järkevämpi vaihtoehto.

Olen alkanut miettiä mikä olisi tälle kaikelle järkevämpi vaihtoehto.

Olen myös kokoomuksen edustajana kaupungin tarkastuslautakunnassa, joka on näköalapaikka Espoon kaupungin kaikkeen toimintaan ja verovarojen käyttöön. Kuulun Tapiolan seurakunnan seurakuntaneuvostoon ja neuvoston työn painopisteenä on tällä kaudella Tapiolan kirkon remontin saaminen maaliin kunnialla. Työelämää minulla takana vuosikymmeniä erilaisissa tehtävissä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla ja tällä hetkellä toimin valtiovarainministeriössä työmarkkinatehtävissä.

Vaaleissa asetuin ehdokkaaksi saadakseni vaikuttaa asioihin tehokkaammin. Olen usean vuoden ajan tavallisena yhteisiä asioita ajavana kuntalaisena koettanut vaikuttaa vaihtelevalla menestyksellä vireillä oleviin asioihin. Puhelimeen ja sähköposteihin ei vastata ja asialle on lopulta pitänyt lähettää poliittinen päätöksentekijä. Kaavoitukseen ja maankäyttöön liittyvät asiat ovat painavinta poliittista vallankäyttöä ja siihen vaikuttaminen pitäisi olla vahvemmin kuntalaisten käsillä.

Jos minut valitaan valtuustoon, niin tärkeimmäy tavoitteeni ovat:

  • Kaavoituksessa ja maankäytössä on asukasnäkökulmaa vahvistettava.
  • Vanhusten kotihoitoa on resurssoitava paremmin ja vaihtoehtoja kotona asumiselle on kehitettävä.
  • Kaupungin toimintaa on arvioitava tehokkaammin.